Celal Çevik Makale

Emlak Dünyamızda Birlik Şart

Kıymetli meslektaşlarım İstanbul Alaşehir'de uzun yıllardır Çevik Emlak olarak yerel markalaşmış güvenilir bir firmanın sahibiyim.
İşimi mesleğimi çok sevmeme rağmen maalesef bazen işimizden mesleğimizden bıkmamıza sebep olan hadiseler yaşıyoruz.

Öncelikle mesleğimizin bir kanunu olsun istiyordum
İstanbul Emlak Müşavirleri Derneğinin ''Kanunumu İstiyorum'' kampanyası başlattığını gördüm.
Sayın Başkan Adnan Yeşiltaş ile tanıştım ve yönetim kurulu üyeleri ile tanışma fırsatım oldu.

İstanbul Emlak Müşavirleri Derneğimizin son olağan genel kurulunda yönetim kurulunda görev aldım.
İnanıyorum ki İstanbul Emlak Müşavirleri mesleğimiz ve meslektaşlarımızın yararına güzel işler yapacaktır.

İstanbul Emlak Müşavirleri ailemize güveniyorum
Bütün markalaşmış emlak müşavirlerini ailemizin bir üyesi olmaya davet ediyorum.

Kıymetli meslektaşlarım emlak dünyamızda birlik şart
Birlikten kuvvet doğar İstanbul'da 39 ilçede İstanbul Emlak Müşavirleri ile kardeş ofisler şeklinde dayanışma içinde çalışıyoruz.
Çok daha güzel işlere birlikte imza atabiliriz.

Hepinizi saygıyla selamlıyorum

İstanbul Emlak Müşavirleri